John Peters Automotive is een autobedrijf dat is gespecialiseerd is in het detailing, restaureren,  inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto`s.  Het bedrijf is opgestart in 2016 en onderscheid zich ten opzichte van de doorsnee autobedrijf.

“Als gepassioneerde autoliefhebber wordt er eenmaal anders naar een auto gekeken en dus ook anders beoordeeld. Ik ben altijd op zoek naar het allerbeste resultaat zowel met auto detailing, restauratie en in/verkoop van auto`s. want het resultaat zit hem in al die kleine details.”
CEO John Peters

Hieruit is John Peters Automotive ontstaan. De vakkennis gecombineerd met ons zorgvuldig geselecteerde netwerk in binnen- en buitenland, garandeert de beschikbaarheid van auto’s of dit nu een nieuwe of gebruikte auto betreft. Klanten service staat bij ons hoog in het vaandel daarom weten wij dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Afbeeldingen zeggen soms meer dan woorden. Dit is dan ook de hoofdreden dat we op onze website enkel en alleen afbeeldingen gebruiken die bij of door ons gemaakt zijn. Hieronder vindt u alvast een kleine impressie van onze car detailing werkplaats en showroom.