Onderhoud

Onderhoud & Reparatie

Bekijk onze recente mogelijkheden

Bezuinigen op het onderhoud van de auto is vaak de oorzaak van een hoge garagerekening. Door achterstallig onderhoud wordt de schade allemaal meer en ernstiger. Voorkom dit en rij veiliger door op tijd onderhoud aan uw auto te doen. Wij kunnen u helpen hiermee met het vertellen wat uw auto nodig heeft en wat u mogelijk kan verwachten in de toekomst.

APK

APK

Is uw auto toe aan een algemene periodieke keuring (APK)? Dan kunt u bij ons terecht. Een apk keuring is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Hierin gaan wij een stap verder en geven wij altijd een eerlijk advies om uw auto in een optimale staat te houden. Veel garagebedrijven en dealers maken misbruik van het feit dat de klant niet veel kennis heeft van de technische aspecten van een auto. Helaas zien wij dat er steeds vaker onnodige reparaties worden uitgevoerd. Bij ons krijgt u een eerlijk advies en koppelen wij terug met foto’s van de eventuele reparaties. Zo blijven de kosten betaalbaar en blijft autorijden leuk! Maak nu makkelijk en snel een afspraak.  

Groot onderhoud 

Een grote beurt is een uitgebreide inspectie waarbij de motorolie, oliefilter, interieurfilter, luchtfilter en brandstoffilters worden vervangen. Alle vloeistoffen worden gecheckt of vervangen en de remmen/ophanging worden nagekeken. Bij benzinemotoren worden de bougies vervangen. Ook kan het zijn dat de distributieriem aan vervanging toe is. Uiteraard is onze werkplaats voorzien van de modernste diagnose-apparatuur, waardoor wij alle mogelijke werkzaamheden kunnen uitvoeren. Als vanzelfsprekend wordt de auto gewassen opgeleverd. 

PLAN EEN AFSPRAAK

Klein onderhoud

Een kleine beurt wordt elk jaar geadviseerd, of om de 15.000 km. Een kleine beurt omvat het verversen van motorolie, oliefilter, interieurfilter en het inspecteren van de vloeistoffen.


PLAN EEN AFSPRAAK
Banden en velgen 

Banden en velgen 

Banden zijn een cruciaal onderdeel van de auto om veilig de weg op te gaan. Ze bieden comfort of juist een sportieve wegligging. John Peters Automotive is uw specialist op het gebied van alle autobanden en lichtmetalen velgen. Wij voorzien u van een eerlijk advies en hanteren scherpe prijzen voor topkwaliteit banden en velgen. 

Wat bieden wij ?
-Aanschaf van nieuwe en gebruikte banden van alle soorten merken
-Balanceren van uw wielen
-Uitlijnen van uw auto 

Airco

Airco service

Uiteraard wilt u een schoon en fris klimaat in uw auto. Een goed functionerende airco zorgt voor een frisse, koele lucht in de zomer en bij vochtige omstandigheden voorkomt de airco dat ramen beslaan. 
Wat wordt er gedaan?

AIRCOCHECK

0,-

Visuele inspectie  
TemperatuurmetingMAAK AFSPRAAK

AIRCO REINIGING

40,-

Visuele inspectie  
TemperatuurmetingReiniging 

MAAK AFSPRAAK

AIRCO VULLEN

150,-

Visuele inspectie  
Temperatuurmeting
Recyclen van koudemiddel
Compressor olie
Vullen koudemiddel
– 

MAAK AFSPRAAK

RIJ VEILIG, LAAT OP TIJD ONDERHOUD DOEN.