Over Ons

John Peters Automotive

John Peters Automotive is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in detailing, APK-keuringen, onderhoud, inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.  Het bedrijf is opgestart in 2016 en onderscheidt zich ten opzichte van een doorsnee autobedrijf.

“Als gepassioneerd autoliefhebber wordt er eenmaal anders naar een auto gekeken en dus ook anders beoordeeld. Ik ben altijd op zoek naar het allerbeste resultaat zowel met auto detailing, onderhoud en in/verkoop van auto’s, want het resultaat zit hem in al die kleine details.”

CEO John Peters

Vanuit dit basisprincipe is John Peters Automotive ontstaan. Onze vakkennis gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerd netwerk in binnen- en buitenland, garandeert de beschikbaarheid van auto’s. Het maakt niet uit of dit nu een nieuwe of gebruikte auto betreft, klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel.
Of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; en hier kunnen wij u bij helpen.
Beelden zeggen soms meer dan woorden. Dit is dan ook de hoofdreden dat we op onze website enkel en alleen beelden gebruiken die bij of door ons gemaakt zijn. Hieronder vindt u alvast een kleine impressie van onze werkplaats en showroom.

Ons Team

Team John Peters Automotive

John Peter

Directeur

Christina

Detailer

Isabelle

Verkoper

Jim

Fotograaf

Marc

Onderhoudsmonteur

Klaas

Hoofd werkplaats