Service

Service

Bekijk ons service aanbod

John Peters Automotive is een betrouwbare partner, van advies op maat tot volledige ondersteuning. Wij helpen u graag bij thema’s rondom mobiliteit, budgetten en kostenbeheersing. Expertise, daarnaast bespaart u ook nog eens tijd!

VOOR EEN PERFECT EINDRESULTAAT, DENK DAN AAN AUTO DETAILING

Financiering/ lease

Financiering/ lease

U kunt bij ons terecht voor een zakelijke en particuliere financiering.”

Zakelijk

Financial lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Vraag hieronder gemakkelijk en snel uw financial lease aan.

Particulier

U heeft uw ideale auto bij ons gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan een financiering. Vraag hieronder gemakkelijk en snel uw financiering aan.

Import

Import

Zorgeloos een auto importeren? Het importeren van een auto kan u veel schelen in de kosten, aangezien de prijzen van Nederlandse dealers blijven stijgen. Bij John Peters Automotive ontzorgen wij u van alle rompslomp.  
Het stappenplan voor het importeren van een auto:

  • Auto zoeken

  • Auto aankopen 

  • Transport

  • RDW-Keuren

  • Douane en BPM berekeningen 

  • Aflevering van de auto

Als u overweegt een tweedehands auto te importeren vanuit een EU-land wilt u natuurlijk als eerste weten met welke kosten u allemaal rekening moet houden en wat de auto na het invoeren in totaal gaat kosten. Vraag daarom vrijblijvend een gesprek aan.

Transport

Transport

Komt het u niet uit om de auto te brengen? Dan kunnen wij uw auto halen en brengen op locatie. Dit doen wij door middel van transport in eigen beheer.

Consignatie

Consignatie verkoop

Wilt u van uw auto af? Bij John Peters Automotive kunnen wij voor een optimale verkoop van uw auto zorg dragen. Door onze marktkennis en expertise zorgen wij dat u een hoger rendement kunt behalen voor een eventuele aankoop van een nieuwe auto. Onze ervaring staat borg voor een optimale opbrengst.
Condities in overleg.

VOOR EEN PERFECT EINDRESULTAAT, DENK DAN AAN AUTO DETAILING