Was proces
Het was proces doen wij met meerdere stappen.
Als allereerst moet de auto goed worden gereinigd met een goede autoshampoo(ph-neutraal) en een speciale was handschoen om zo zorgvuldig de lak te reinigen. Dan worden de wielkasten, kieren, dorpels vanzelfsprekend mee gewassen.
Na afloop wordt de auto gedroogd en met een water opneembare microvezel doek en perslucht.

Lak Inspectie

Inspecteren van de lak wordt gedaan in de werkplaats die voorzien is van ultra-led verlichting waar de lak imperfecties aan het bod komen. Denk hierbij aan; losse krassen, waskrassen(swirls), ingebrande vogelpoep, industriële fall-out, etc.

Diep reinigen van de lak
Na het wassen wordt de wagen gekleid om de lak en het glas te decontamineren en zo ingevreten teer, hars, zure regen en meer te verwijderen. Kleien gebeurd met zoals de naam al zegt klei, hieraan wordt een vloeistof met een speciale samenstelling toegevoegd. Deze heeft als functie het vuil los te weken en de klei gemakkelijk en risico vrij zijn werk te laten doen. Hierna zijn de poriën van de lak volledig vrij van vuil en is de lak klaar om gepolijst te worden.

Polijsten
Na het kleien kan de wagen worden gepolijst. Een van de belangrijkste porcessen van het detailen van de wagen. Hiermee komt de glans van de lak terug. En worden eventuele lak imperfecties ge corrigeert zoals waskrassen (swils), of diepere krassen. Om het perfecte resultaat te krijgen word er gebruik gemaakt van het beste materiaal.

Wax/coating

Wax zorgt voor de optimale bescherming van de lak tegen vuil,pekel,zure regen enz. Er ontstaat dan ook een diepere glans. Ook zijn er verschillende soorten waxen op de markt wij zorgen voor de beste combinatie.

Coating

Een coating is een verzegeling die langer zorgt voor bescherming van de auto lak. Ook vormt het een bescherming tegen krasjes die veroorzaakt worden met het regelmatig wassen van de auto maar ook tegen Uv-straling en weersinvloeden. Wij maken gebruik van PREMIUM CERAMIC COATING PROTECTION SYSTEM  die een hardheid heeft van verschillende degraties van 5H,7H,9H  de 9H range heeft hoogste level en heeft een levensduur van 4 jaar. De coating kan worden gebruikt op verschillende ondergronden zoal plastic bumpers, velgen en glas.

 

Wheel-protectie

Velgen van uw auto krijgen veel te verduren. Er komt veel remstof vrij bij het gebruiken van de remmen door de warmte kan de remstof makkelijk hechten aan het oppervlak waardoor deze meestal moeilijk zijn te verwijderen. Door middel van een wheel-sealent of een wheel-coating verhelpen we dit probleem. De wheel-sealent  legt een bescherming laag op de velg zodat bij de volgende wasbeurt het vuil veel gemakkelijker verwijderd kan worden. Bovendien mooie diepe glans.

Uitlaat

De uitlaat/sierstukken worden belast met hoge temraturen waardoor roet vorming ontstaat. Wij kunnen deze weer in een perfecte staat brengen doormiddel van scheuren polijsten en spuiten.

Kunststof delen en rubbers 

Kunststof en rubbers worden aangetast door Uv-straling waardoor ze snel uitdogen en hun kleur verliezen. Om dit te herstellen en te voorkomen hebben we een speciale dressing die er voor zocht dat de kunststof delen en rubbers weer in hun oorspronkelijke staat komen.

Interieur

Met onze speciale technieken en stappen kunnen we diep vuil en vette vlekken makkelijk uit de stof verwijderen. Het interieur wordt op de juiste manier gereinigd  met een Interior cleaner en andere delen voorzien van een dressing uiteraard geen siliconengel . Daarna kunnen we er een beschermlaag aanbrengen doormiddel van een hydrofobe dressing aan te brengen wat vlekken/water niet gaan hechten aan de stof. Ook het leder wordt goed verzocht.

Motor ruimte

De motor ruimte wordt volledig ontvet en gereinigd dat hij ook onder de kap weer in een goede staat verkeerd.